Open avonden

5 Ritmes®: Open avonden

open 1

Deze dans kan een meditatie zijn, waarbij we onszelf en onze energie volgen. Je kan het ook zien als een goeie lichaamsgymnastiek. Het kan ook gewoon een fijne ervaring zijn.

Na heel wat zelfonderzoek, voelen wat voor mij klopt en een beschikbare zaal vinden, heb ik besloten om 5ritmes aan te bieden tijdens de schoolvakanties. Voor mij is het een manier om contact te houden met jullie, met mijn diepste wens om heling uit te dragen, met mijn grote zucht naar helende muziek en met mijn danslijf.
Ik begrijp dat het voor jullie niet echt een regelmatige dans-kans is, en toch hoop ik jullie weer te zien, al is het dan in de vakanties. Jullie nemen een grote plaats in mijn hart in, en ik wil jullie blijven de mogelijkheid geven om zinvol te bewegen en toch ook mezelf meer vrijheid geven. Ik hoop dat het zo lukt en kijk ernaar uit.
Op dit moment verlang ik ernaar om meer te kunnen schilderen in de kunstacademie en ik ben benieuwd naar de mogelijkheden om m’n hart te volgen die deze nieuwe vrijheid me biedt.
Het was een moeilijke beslissing.
Voor nu, wens ik jullie veel dans-genot.


open 2

ALLES IS ER AL!
Ons lijf is een bron van eindeloze informatie, eindeloze gevoeligheden, inspiratie, intuïtie en wijsheden.
Ik zie het als mijn opdracht om je in de verschillende energieën van de 5ritmes binnen te loodsen, zodat je kan verkennen en omarmen wat bij jou leeft.
We zijn niet alleen, we dansen samen. Samen gaat het makkelijker, ook al denk je dat je er niet bij hoort, toch kan je ondervinden dat de groepsenergie je steunt, of we daar nu op focussen of niet.
Je kan de groep gebruiken om bij jezelf te komen, niet om je aan te passen.
Je kan op verkenning gaan naar nieuwe mogelijkheden, als je voelt dat je er klaar voor bent. Je kan ook rusten in wat bekend aanvoelt als dat vandaag voor jou nodig is.
Kom en geniet van je beweging, van je mogelijkheden, van je plaats in de groep en luister vooral naar jezelf!
JE DANS VINDEN IS JEZELF VINDEN !


van 19.30u tot 21.30u

WanneerPrijsAdres
2021
woensdag3november
dinsdag 28december
17 € per avond Zaal Loerenboske
Maanhoeveweg 34
2860 Sint Katelijne Waver
2022
dinsdag 4januari
woensdag2maart
dinsdag 5 en 12april
dinsdag 5,12,19 en 26juli

VERPLICHT INSCHRIJVEN per mail aan met vermelding van de naam van de danser(s) en de datum waarop je wil dansen.
Maak vervolgens 17 € per persoon over op rekening nummer KB BE91 7330 0923 9076 van Innerlijke danser Vzw, Kerkhoflei 64, 2800 Mechelen.

Home Afdruk Neem gerust contact op, indien je bijkomende inlichtingen wenst.