Zingen met Henry Marshall in Duffel
Retie 1


Mantrahappening

met
Henry Marshall

in DUFFEL


We hebben besloten om de happening met Henry Marshall in Duffel te laten doorgaan, de zaal is wat kleiner en dus zal de sfeer wat intiemer zijn. We verheugen ons op deze verandering en kijken er alweer naar uit. Henry Marshall begeleidt de namiddag, samen met de muzikanten.

Het is een gelegenheid om te genieten van de vreugde van het zingen van mantras in combinatie met groepsoefeningen om het lichaam te relaxeren, de geest te ontspannen en het hart te openen.

Graag een kussentje meebrengen om op te zitten


Wanneer?Adres?Prijs?
27 januari 2019
van 14.30 tot 17.30 uur
De Pollepel - Tennisclub
Naalstraat 43C
2570 Duffel

www.depollepeltc.be
20 €
Geen inschrijving nodig,
gewoon ter plaatse betalen
Retie
Retie 3
Rickie en Henry zijn Amerikaanse psychologen en hebben jarenlang playshops voor Inner peace gegeven. Zij hebben de tri-energetica ontwikkeld en een honderdtal counsellors opgeleid die hiermee werken.

TeWat is Tri-Energetica?

Tri-Energetica is een niet vast omschreven systeem dat een verscheidenheid aan psychotherapeutische invalshoeken gebruikt om vaak gecamoufleerde behoeften, wensen en intenties bloot te leggen. Het leert ons: weet wat je nodig hebt, zeg wat je wil en formuleer duidelijke intenties.
De nadruk ligt op de eenheid van lichaam, geest en ziel. Dit systeem is ontwikkeld door Dr. Rickie Moore en Dr. Henry Marshall. Zij hebben in Europa reeds een 100-tal counsellors opgeleid: deze vormen een ondersteunend netwerk over heel Europa. Zij komen jaarlijks bij elkaar om zich te herbronnen (referentie).

Home Afdruk Neem gerust contact op, indien je bijkomende inlichtingen wenst.