philippe

Philippe Dewachter


Philippe houdt ervan zich uit te leven via dans en beweging.

"Dans en beweging brengen me in nauw contact met mijn lichaam. Leren luisteren naar de expressie en wijsheid van mijn lichaam brengt mijn geest tot rust, waardoor ik spontaner en intuïtiever word. Dit brengt me bij mijn werkelijke zelf."

Philippe begeleidt de mantrasessies.

Sinds 1997 danst hij eveneens intensief de 5 ritmes®.


Evenals Frie is hij opgeleid als Counsellor en groepsleider en assisteert sinds 1995 in de Inner Peace Playshops™ van Rickie Moore en Henry Marshall. Philippe sloot in mei 2003 de "advanced Counsellor training" af.

Als counsellor ondervindt hij dat het zoveel makkelijker is met een beetje hulp om inzicht te krijgen in verlangens en gevoelens. Vragen en uitspreken wat je wil en nodig hebt is een belangrijke stap naar betere communicatie.

"Het communiceren hierover is in onze maatschappij taboe geweest waardoor we ons vaak alleen voelen. Vooral partnerrelaties vinden er baat bij om hier dieper op in te gaan, maar ook voor het individu kan het bijdragen om de manier waarop wij in het leven staan meer kracht te geven. Het is nooit te laat om iets nieuws te leren!"

Tri-energetica zegt: Zeg wat je nodig hebt, Krijg wat je wil, heb duidelijke intenties, wees nieuwsgierig, tolerant en flexibel. Tri-energetica werkt!

Home Afdruk Neem gerust contact op, indien je bijkomende inlichtingen wenst.